Top 3 2021

Wat is het afgelopen jaar, ondanks alle opschaling en afschaling van maatregelen, voorbij gevlogen. Voor mijzelf heeft de fotografie het afgelopen jaar door COVID en het volgen van een Hoger Managementstudie op een laag pitje gestaan. Maar met de studie zo goed als afgerond is het de bedoeling in 2022 hier weer vol gas in te duiken. Als COVID en de maatregelen die de overheid daarbij treft een beetje willen meewerken natuurlijk.

Het is daarbij wel mijn hoop dat we met z’n allen in 2022 de verbinding weer gaan zoeken met elkaar en nieuwsgierig durven zijn naar elkaar. Al hebben we een wezenlijk andere mening. Samenleven doe je met elkaar! Ik kan wat dat betreft een bepaalde Loesje poster ook maar niet vergeten. “Leuk hé, dat jouw vrijheid grenst aan die van een ander.”

Als afsluiter van 2021 mijn top 3 van het afgelopen jaar.

1.

Portret van remco

Als toevoeging aan zijn portfolio mocht ik het afgelopen jaar een bijzondere serie portretten maken van Remco. Deze foto is uit de gemaakte serie mijn absolute favoriet.

2.

Gekooid

Een foto van begin 2021. Volgens mij nog midden in de periode met de avondklok. Een grijze tijd waarin velen zich gekooid voelden door maatregelen, het virus, de ene of de andere kant………

Model: Danny

 

3.

Bring it on

Deze foto van Mr. Internationaal 2021 winnaar Mike is de nummer 3 omdat ik weg ben van de belichting. Veel schaduw met het licht in de rug. En vanwege de bring-it-on attitude in de foto. Kom maar op met 2022!

Theme — Timber
2024 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top