Zakelijke fotografie

Uiteraard kan ik ook voor jouw bedrijf iets betekenen!

Graag zet ik mijn creativiteit in om samen met jou beeld te creëren dat past bij wat jij of jullie willen uitstralen en nodig hebben. Denk aan fotografie voor de website, social media, een reclame uiting of portretten van het hele team. Omdat ieder bedrijf zijn eigen wensen en ideeën heeft nodig ik je uit om contact op te nemen om deze wensen te bespreken.

 

 

Tarieven

Basis uurtarief
€ 109,-

REISKOSTEN PER KM: € 0,29

Ik hanteer een overzichtelijk uurtarief voor alle zakelijke opdrachten. Hierbij inbegrepen zit altijd de publicatierechten voor het beoogde gebruik van de foto’s.

Het is altijd mogelijk dat er bijkomende kosten verbonden zijn aan de fotografie. Dit kan komen door de inzet van modellen en visagisten en ook een locatie kan kosten in rekening brengen voor het gebruik. Uiteraard zoeken we dit samen vooraf precies uit.

 

Evenement

Een sfeerimpressie van jouw evenement. Dat kan natuurlijk ook. Afhankelijk van de hoeveelheid foto’s die gewenst is en de grote van het evenement, is het mogelijk om een vaste prijs voor de opdracht af te spreken. Laten we daarover in gesprek gaan!

 

Betaal mogelijkheden

Zakelijke fotografie kan indien gewenst direct na het fotograferen per PIN worden betaald. Uiteraard is betaling d.m.v. een factuur ook een mogelijkheid. Deze kan via iDeal of bankoverboeking worden voldaan.

 

COVID-19

COVID-19 en hoe wij daar met elkaar mee omgaan zal voorlopig nog zo zijn invloed hebben op onze samenleving. Dit kan betekenen dat er vanuit de Nederlandse Overheid maatregelen worden genomen die gevolgen hebben voor de mogelijkheden voor fotosessies. De meest up-to-date informatie vindt je via de onderstaande knop.

COVID-19 info

 

Wat kan ik voor je betekenen?

.

Voor alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing.

Per 1 januari 2020 doet Puur Robert mee aan de nieuwe KOR. Dit betekend dat er sprake is van een vrijstelling van de BTW.

Theme — Timber
2023 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top