Juturna Male Art Magazine

Op 1 april 2020 verscheen de zesde editie van Juturna Male Art Magazine uit Duitsland. Inclusief acht full page foto’s uit mijn portfolio!

Enkele maanden geleden werd ik benaderd door de redacteur van Juturna Male Art Magazine of ik interesse zou hebben om werk te publiceren in een volgende uitgave. Daar hoefde ik niet zo lang over na te denken. Het magazine biedt een platform voor diverse kunstvormen, waaronder fotografie, waarin de man een centrale rol speelt. Ja was dan ook het antwoord. De zesde editie van het nog jonge magazine is een feit.  De “Photography Edition”.

Een toffe publicatie in een rij met fotografen van binnen en buiten Europa. Interesse in het magazine? Hij is online te bestellen in een economy en premium editie via de website van het magazine.

Dank aan Patrick Mc Donald voor het publiceren van mijn werk!

 

www.juturna-magazine.com

Theme — Timber
2023 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top