Weer open met enkele richtlijnen

Per 11 mei 2020 is het met in acht neming van enkele richtlijnen weer mogelijk om fotoseries te maken!

Per 11 mei worden er door de Nederlandse overheid maatregelen dusdanig versoepeld dat dit voor mij genoeg ruimte biedt weer beschikbaar te zijn voor fotoshoots. Er zijn echter nog altijd wel richtlijnen die zorgen voor enkele noodzakelijke restricties. Zoals het werken op afspraak, geen onnodige aanwezigen tijdens de fotosessie en de fitheidscheck vooraf.

Ik ben blij dat ik weer ruimte ervaar om te fotograferen. Mijn werkzaamheden in de gehandicaptensector maakte het noodzakelijk tot nu mijn activiteiten als fotograaf te staken. Het zal in het begin nog wel wat wennen zijn. Geen handen geven, wat voorzichtig zijn in het afstand houden. Al heb ik vanuit de overheid begrepen dat wanneer ik en de klant fit zijn en geen symptomen hebben er ruimte is voor een ontspannen omgang. En juist dat maakt voor mij het fotograferen weer mogelijk. Zonder een ontspannen omgang tussen mij en mijn klant/model kan ik niet dat resultaat creëren dat ik voor ogen heb.

Een afspraak maken? Neem contact met mij op en check hier alle info over het maken van een portret- en/of fine art serie.

 

 

 

Theme — Timber
2021 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top