Warme Kerstdagen toegewenst!

En zo is het jaar 2020 al weer bijna aan zijn einde. Fijne, warme feestdagen toegewenst!

Zoals wel met elkaar wel kunnen zeggen. 2020 was een bijzonder vreemd jaar. Fotografisch gezien voor mij een rustig jaar. Door mijn werkzaamheden binnen de gehandicaptenzorg heeft corona toch ook op de fotografie meer impact gehad. Welk risico loop ik, en welk risico lopen de cliënten waar ik mee werk als ik iets wel doe? Die vraag heeft mij regelmatig gepuzzeld. De saamhorigheid begin van het jaar heeft mij meermaals diep geroerd, de verharding en de eigen belangen eerst mentaliteit daarna eerder voor ongeloof en verontwaardiging.

Daarom hoop ik dat we in 2021 met elkaar het licht van liefde, compassie en verdraagzaamheid voor elkaar weer fel en warm kunnen laten branden.

Om toch de kerstsfeer een beetje op te zoeken, en je toch wat moet als je thuis in afwachting bent van corona test nummer zoveel. Hieronder wat werk uit kerst thema shoots van de afgelopen jaren. Gewoon, voor de fun!

Model: Eilia (2017)

Model: Yanick (2015)

Model: Dick (2011)

Model: Milan (2018)

Model: Robin (2014)

Model: Jeen (2016)

Model: Max (2013)

Model: Grant (2019)

Model: Jesse (2019)

Warme en liefdevolle feestdagen toegewenst!
Theme — Timber
2021 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top