Tweeling met lef gezocht

Voor een serie over gevoelens naar jezelf zoek ik een mannelijke goed getrainde tweeling met een flinke dosis lef!

Voor een vierluik over vier gevoelens richting jezelf zoek ik een mannelijke tweeling met een flinke dosis lef om mee samen te werken.

Belangrijk is dat jullie:
– een atletisch/getraind lichaam hebben
– een expressieve uitstraling
– naakt durven te poseren
– niet bang zijn om elkaar aan te raken en een intieme pose neer te zetten voor het thema zelfliefde

Zijn jullie de tweeling met het lef deze serie met mij neer te zetten? Stuur me een bericht , het liefst met een foto zodat ik een indruk krijg van jullie uitstraling. Onder de link Info Fine Art Model vindt je meer info over afspraken rondom een samenwerking. Ik ben benieuwd wie deze shoot met me aandurf!*

.

*= Fotosessies vinden uiteraard plaats met in acht neming van de geldende corona maatregelen.

Theme — Timber
2022 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top