Top 3 2020

Wat een jaar was 2020. Een jaar waarin mijn fotografie op een laag pitje stond omdat voorzichtigheid rondom corona en gezondheid voorop stond. En in 2021 ook nog lange tijd zal staan. Aan het einde van dit totaal onverwacht vreemde jaar geen top tien maar een top drie van mijn favoriete foto’s van dit jaar.

#1

Zo dichtbij, zo ver weg

Op nummer 1 dit jaar deze foto met Danny als model. Gemaakt aan het ‘einde’  van de eerste corona golf. Geïnspireerd op de eenzaamheid en afwezigheid van echt contact door alleen schermcontact te hebben met hen die je dierbaar zijn.

 

#2

Blind Submission

Een gezonde dosis lef kan ik altijd wel waarderen. Zo ook het lef van Malcolm, het lef om touw en een blinddoek mee te nemen naar een geboekte shoot én het ook nog tof te vinden wanneer ik de foto in mijn portfolio opneem. Dat noem ik nog eens jezelf durven blootgeven.

#3

Verstoppen achter de overtuigingen waarmee we onszelf vastzetten

Op de valreep in december, een week voor de lockdown, deze foto gemaakt met Remco als model. Als inspiratie een training die ik volg als teamcoach en het boek Laat je niet gijzelen van George Kohlrieser. Onze eigen gedachten en overtuigingen zijn doorgaans de oorzaak van strijd met onszelf en anderen en zorgt ervoor dat we vast blijven zitten op de plek waar we ons bevinden. Kom los van je overtuigingen en verbreed je blikveld ….

 

Het blijft altijd lastig kiezen. Welke foto vindt ik nu echt de beste. Enkele kanshebbers die de selectie net niet gered hebben zijn:

 

fijne jaarwisseling!

Theme — Timber
2021 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top