Stoere fotolocatie gezocht…

Voor mijn shoot met de finalisten van Mister International/Senior Netherlands zoek ik een stoere locatie om op zondag 9 juni (1e Pinksterdag) een toffe shoot te doen.

Misterverkiezing

“Mister International Netherlands (MIN) biedt heren met een passie, visie en missie in de modellenbranche een uitzonderlijke podium om zichzelf te presenteren. De winnaar van MIN krijgt de eer om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Mister International pageant!” (website MIN)

Fotoshoot

Op Eerste Pinksterdag ga ik als fotograaf een fotoshoot doen met de deelnemers van MIN én de heren van de Mister Senior Netherlands verkiezing. Hiervoor zoek ik een stoere locatie om overdag gebruik van te mogen maken. Beschik je over een dergelijke locatie in Zwolle of omgeving en zou ik daar gebruik van mogen maken, dan hoor ik dat graag. Heb je een goede tip? Die is ook zeer welkom!

Meer over MIN lees je hier…

Puur Robert
2019 © Puur Robert | Robert van Heerde
Terug omhoog