Particuliere tarieven

Zelf een fotoserie laten maken of er één cadeau geven? Dat kan!

Het maken van een fotoserie

Ik houd de zaken graag simpel en overzichtelijk en hanteer daarom een overzichtelijk tarief voor met maken van een fotoserie. Het maakt voor mij daarbij niet uit of we een serie portretten of een serie fine art beelden maken. We kunnen zowel in de studio als op locatie aan het werk. Het is maar net afhankelijk van jouw eigen wensen en ideeën hierover. Ik nodig je van harte uit contact met mij op te nemen en jouw ideeën te bespreken.

Standaard reken ik anderhalf tot twee uur tijd voor het maken van een serie. Uiteraard is het mogelijk dit uit te breiden. Na de fotosessie ga ik aan de slag om de beste serie uit de gemaakte beelden samen te stellen. Deze serie telt minimaal 7 beelden en worden bewerkt op kleur, contrast en een eventuele storende oneffenheid. Ik werk bij voorkeur met het maken van korte series van 2 a 3 beelden om zo verschillende kanten van jou of thema’s die we samen willen neerzetten uit te werken. Van de selectie ontvang je de digitale bestanden zodat je ze zelf, indien gewenst, kan afdrukken. Daarnaast ontvang je van één van de beelden een 30×30/45cm afdruk. Deze zoek je uiteraard zelf uit de selectie uit.

Waarom een selectie

Fotograferen is een kunst. In deze tijd waarin we worden overladen met beeldmateriaal zelfs nog meer. Ik ben van mening dat de kracht van een fotoserie ligt in de selectie foto’s die ik als fotograaf neerzet. Less = more! Dat is ook waarom ik samen met jou eerst kijk naar wat je neer wilt zetten. Wat wil je laten zien, of welk thema wil je uitwerken. Daarin is een korte serie beelden veel krachtiger dan een reeks aan beelden die het ‘bijna’ zijn.

Heb je vragen of wil je een fotoserie boeken, neem dan contact met me op.

Let op! Vanaf 2020 gelden er nieuwe tarieven voor een fotoshoot. Deze zullen vanaf december bekend zijn. 

Basis tarief

1,5 a 2 uur in de studio € 119,-

 

Extra kosten

Extra tarief locatie shoot
+ € 35,-

Reiskosten bij een locatie buiten Zwolle
+ € 0,29 per km

Extra uur fotograferen
+ € 75,-

De hele serie afgedrukt op 13×13/19cm
+ € 12,50

Eventuele kosten voor een locatie of te gebruiken materialen worden doorberekend.

 

Voor alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing.

 

Theme — Timber
2020 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top