Opzoek naar nieuwe collabs

Het is inmiddels al weer even geleden dat ik actief aan het vrij werk shooten ben geweest. Tijd om daar wat verandering in aan te brengen.

Dat ‘even geleden’ is op dit moment ruim een jaar. Tijd vliegt en soms vragen andere dingen in het leven meer aandacht. Toch blijft de camera roepen. En nu vond ik het wel het moment om maar weer eens de camera ter hand te gaan nemen om in samenwerking met één (of enkele) modellen nieuw werk te gaan maken!

Model(LEN) gezocht

Voor nieuwe TFP collabs zoek ik mannelijke modellen die:

  • fit zijn en een getrainde gespierde lichaamsdefinitie hebben
  • expressief zijn in hun gezicht
  • energiek zijn
  • en het aandurven om (bedekt) naakt te poseren

Is dit jouw profiel? Mooi!

Ik zoek modellen voor een aantal vrij werk shoots. De exacte uitwerking weet ik nog niet. Dit kan een studio shoot of een locatieshoot zijn. Afhankelijk van het thema dat ik me je zou willen uitwerken. Vaak ontstaat dit in het moment en is de uitstraling die een model waar ik mee samenwerk ook een factor in het creatieve proces om tot een tof thema te komen.

Interesse om met mij samen te werken als model voor een vrij werk shoot? Lees dan ook even de info voor Fine Art modellen hier op de site. Hier leg ik kort uit hoe ik op TFP basis samenwerk. Daarna hoor ik graag van je via de mail of DM op de socials. Het is prettig als je enkele foto’s meestuurt of een link naar je socials waar ik foto’s van jou kan zien en een indruk kan krijgen of je inderdaad de uitstraling hebt waar ik voor mijn samenwerking naar opzoek ben.

TNX alvast en ik kijk uit naar je aanmelding.

Theme — Timber
2024 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top