Ondertussen …..

Ons oude huis in Zwolle heb ik inmiddels verlaten en de fase van wachten tot onze nieuwe woning klaar is is begonnen. Gelukkig heb ik op onze tijdelijke woonplek, een grote boerderij, de gelegenheid gevonden af en toe toch wat te kunnen fotograferen. Wat ben ik daar toch blij mee!

Het is even wennen. Waar ik veelal met flitsers en achtergrondrollen werk, doe ik dat nu met twee LED panelen, een uitvouwbare achtergrond, of een deel van de boerderij als onderdeel van de foto. Dit levert echter ook weer leuk en ander werk op! Ander licht, andere omgeving. Het vraagt weer veel van mijn creativiteit. Tof!

Peter

Allereerst heb  ik de tijd genomen om een try out te doen. Peter was zo vriendelijk daarvoor model te staan, na onze eerdere samenwerking in 2017.  Het resultaat, een toffe serie met behulp van TL licht, fraaie portretten en enkele experimenten waarin de locatie een rol mocht pakken.

Tjarco

Daarna een shoot met Tjarco. Het was voor Tjarco een eerste ervaring voor de camera. Ik geniet altijd weer van de zoektocht. Hoe is het voor de camera, ongemakkelijk of ontspannen. Gelukkig was het ontspannen en hebben we kunnen spelen met het licht van de LED panelen.

Granit

Helemaal uit België mocht ik Granit verwelkomen. Helaas was onze shoottijd door reistijdvertraging wat kort. Zijn ervaring en professionaliteit voor de camera  maakten dat we desondanks enkele bijzondere beelden hebben kunnen maken met o.a. een kerst en licht thema…

Jessy

De laatste serie tot zo ver was mijn tweede serie met Jessy. Naast enkele nieuwe portretten hebben we mooie fine art beelden kunnen maken waar de locatie een toevoeging is aan de sfeer in de foto. Daarnaast hebben we een poging gedaan om een eerste beeld te maken in een nieuwe serie. Die ik dan ook verder wil gaan uitwerken de komende tijd. Wordt vervolgd…..

 

Theme — Timber
2020 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top