Mannelijke atleten voor de serie ‘Touw & Emotie’ gezocht!

Durf jij de uitdaging aan?
Voor mijn jaarthema ‘Touw & Emotie’ zoek ik atletische/getrainde mannen die het aandurven naakt en alleen met touw te poseren.

Dit jaar wil ik werken aan een serie met als werktitel ‘Emotie & Touw‘. Een serie waarin ik wil werken met emoties en de mate waarin wij mensen onszelf laten ketenen doordat ze (een deel van) ons leven beheersen. De mogelijkheid van een model om met houding en mimiek uiting aan een emotie te geven is dan ook zeker van belang. Het touw in de beelden vertegenwoordigd daarbij de mate waarin de mens zichzelf ketend door geleid te worden door zijn eigen emoties.

Ik zoek voor deze serie dan ook atletische/getrainde mannen met een goede dosis lef en een goede mimiek die het tof vinden om aan deze serie mee te werken. Ook moet je er geen moeite mee hebben om naakt te poseren. De samenwerking is op TFP basis.

De gemaakte beelden krijg ja (wanneer ze zijn gepubliceerd) uiteraard tot je beschikking voor je portfolio. Als dank wil ik naast de beelden voor de serie een serie foto’s met je maken die je direct en rechtenvrij kan gebruiken voor je eigen portfolio e.d.

Meewerken? Neem contact met me op via email of whatsapp!

Puur Robert
2019 © Puur Robert | Robert van Heerde
Terug omhoog