Hallo 2021

2021, een heel nieuw jaar. Een jaar waarin we hopelijk serieus onderweg kunnen naar het oude normaal.

Wat mijn fotografie betreft wil ik tussen het studeren door zo veel mogelijk toffe fotografie maken. Of het nu om een serie portretten gaat of juist om een uitgebreide art serie. Ook daarom heb ik de 7 portretten shoot gelanceerd eind 2020. Ideaal voor een ieder die een korte serie portretten wil laten maken.

De tarieven voor dit jaar zijn gelijk gebleven aan die van vorig jaar. Voor uitgebreide info check:

Tarieven fine art & portret fotografie
Tarieven zakelijke fotografie

 

Plannen vrij werk fotografie

Voor mij vrije art fotografie ben ik op dit moment bezig met het verdiepen in plannen voor één a twee series waar ik het komende jaar mee aan de slag wil. Daarover op een later moment meer. Waarschijnlijk verschijnt de eerste informatie daarover als oproep voor modellen (hier op de site en sociale media) om mee samen te gaan werken.

Daarnaast hoop ik dit jaar een vierluik te kunnen gaan maken in samenwerking met een atletische tweeling, wil ik graag een serie met een roodharig model aan mijn werk toevoegen en wil ik een korte serie portretten gaan maken van enkele mannelijke atleten met een aangeboren bijzonderheid. Denk aan pigment vlekken, moedervlek, albino, geen haargroei e.d. Meer weten over deze specifieke projecten of series? Check dan de link hieronder.

Theme — Timber
2023 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top