Fine Art & Portret fotografie

Wil jij ook door mij gefotografeerd worden? Dat kan!

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat het belangrijk is om de tijd te nemen voor het maken van een goede fotoserie. Het geeft de tijd aan jou om te wennen aan het poseren, wat zeker prettig is als je daar niet zo veel ervaring mee hebt. Ook zorgt het ervoor dat we op ontdekkingstocht kunnen om te zien welke poses, belichting en uitstraling het best bij jou en jouw wensen passen. Voor het maken van een uitgebreide fotoserie reserveer ik dan ook twee tot drie uur de tijd.

 

portret, fine art, een mix?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen voor een fotoserie. De een wil een serie portretten, de ander wil een serie fine art foto’s waarvan er uiteindelijk een aan de muur moet komen te hangen in huis. Ook in de mix is dat goed te doen tijdens het maken van een serie. Het is wel prettig als je zelf vooraf een idee hebt wat je ongeveer wil. We kunnen dan zo veel mogelijk van de tijd gebruiken om daadwerkelijk te fotograferen. Voor de gene die een kleine serie portretten willen laten maken is er nu ook de 7 Portretten Sessie.

.

 

Portret / Fine Art Sessie € 249,-

De kosten die zijn verbonden aan het maken van een fotoserie zijn deels afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Als basis geldt de prijs van een studio fotosessie. Fotograferen op locatie heeft een meerprijs. Dit vanwege de reiskosten, extra tijd i.v.m. de opzet van de basis belichting en de eventuele kosten die een locatie inrekening brengt.

Een portret / fine art sessie is altijd inclusief maximaal drie uur samenwerking (doorspreken, aanpassen belichting, foto’s maken e.d.) en minimaal 15 bewerkte hoge resolutie fotobestanden (digitaal aangeleverd). De gemaakte fotografie is bestemd voor privé- en persoonlijk social media gebruik.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een locatie dan kan er sprake zijn van één of meer van de volgende kosten; toeslag locatie sessie € 39,- en een reiskosten vergoeding van € 0,29 per km.  Het kan zijn dat een locatie kosten in rekening brengt voor het gebruik, deze zijn voor rekening van de klant. Uiteraard bespreken we vooraf deze kosten.

 

 

 

De 7 portretten shoot € 85,-

Niet iedereen wil een uitgebreide fotoserie laten maken. Soms is een korte serie portretten ook voldoende. Speciaal daarvoor is de 7 Portretten Sessie.

Deze fotosessie vindt altijd plaats in de studio. Voorafgaand aan de shoot kiezen we of we met een donkere of een lichte achtergrond gaan werken. Daarna gaan we, in ongeveer 45 minuten, aan de slag om met één opstelling een serie van 7 portretten te maken.  Deze portretten ontvang je digitaal nadat ze in photoshop van de juiste kleur en contrast zijn voorzien en, indien gewenst, omgezet zijn naar zwartwit.

Specifieke wensen

Heb je specifieke wensen voor een fotoserie, dan kan ik altijd kijken naar een fotoserie op maat inclusief bijbehorende offerte. Dus laat ook dan van je horen.

.

.

Een fotosessie cadeau geven

Je kan een fotoserie ook cadeau geven. Een cadeaubon daarvoor bestel je heel gemakkelijk hier online, wordt binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling verstuurd en is tot twee jaar na de uitgifte datum te besteden.

Bestel een cadeaubon

 

Betaal mogelijkheden

In de studio kan de fotoserie direct afgerekend worden met een PIN transactie. Een cadeaubon bestel je online en kan via iDeal worden betaald.

Wil je een serie laten maken voor zakelijk gebruik? Check dan de info over zakelijke fotografie.

 

COVID-19

COVID-19 en hoe wij daar met elkaar mee omgaan zal voorlopig nog zo zijn invloed hebben op onze samenleving. Dit kan betekenen dat er vanuit de Nederlandse Overheid maatregelen worden genomen die gevolgen hebben voor de mogelijkheden voor fotosessies. De meest up-to-date informatie vindt je via de onderstaande knop.

COVID-19 info

 

Maak een afspraak

Door hier alvast een periode in te vullen waarin jij een shoot wil boeken kan ik meteen voor je kijken welke mogelijkheden ik heb.

.

Voor alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing.

Per 1 januari 2020 doet Puur Robert mee aan de nieuwe KOR. Dit betekend dat er sprake is van een vrijstelling van de BTW. 

 

Theme — Timber
2023 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top