Fine Art & Portret fotografie

Wil jij ook door mij gefotografeerd worden? Dat kan!

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat het belangrijk is om de tijd te nemen voor het maken van een goede fotoserie. Het geeft de tijd aan jou om te wennen aan het poseren, wat zeker prettig is als je daar niet zo veel ervaring mee hebt. Ook zorgt het ervoor dat we op ontdekkingstocht kunnen om te zien welke poses, belichting en uitstraling het best bij jou en jouw wensen passen. Voor het maken van een fotoserie reserveer ik dan ook twee tot drie uur de tijd.

 

portret, fine art, een mix?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen voor een fotoserie. De een wil een serie portretten, de ander wil een serie fine art foto’s waarvan er uiteindelijk een aan de muur moet komen te hangen in huis. Ook in de mix is dat goed te doen tijdens het maken van een serie. Het is wel prettig als je zelf vooraf een idee hebt wat je ongeveer wil. We kunnen dan zo veel mogelijk van de tijd gebruiken om daadwerkelijk te fotograferen.

.
De kosten

De kosten die zijn verbonden aan het maken van een fotoserie zijn deels afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Als basis geldt de prijs van een studio fotosessie. Fotograferen op locatie heeft een meerprijs. Dit vanwege de reiskosten, extra tijd i.v.m. de opzet van de basis belichting en de eventuele kosten die een locatie inrekening brengt.

Studio fotosessie
€ 249,-

TOESLAG LOCATIESESSIE:   € 39,-
KM VERGOEDING PER KM:   € 0,29

 

Bij de prijs van een fotosessie in zit altijd:
– maximaal drie uur samenwerking (doorspreken, aanpassen belichting, foto’s maken)
– minimaal 15 bewerkte hoge resolutie fotobestanden, digitaal aangeleverd
– bestemd voor privé- en persoonlijk social media gebruik

 

Specifieke wensen

Heb je specifieke wensen voor een fotoserie, dan kan ik altijd kijken naar een fotoserie op maat inclusief bijbehorende offerte. Dus laat ook dan van je horen.

.

.

Een fotosessie cadeau geven

Je kan een fotoserie ook cadeau geven. Een cadeaubon daarvoor bestel je heel gemakkelijk hier online, wordt binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling verstuurd en is tot een jaar na de uitgifte datum te besteden.

Bestel een cadeaubon

 

Betaal mogelijkheden

In de studio kan de fotoserie direct afgerekend worden met een PIN transactie. Een cadeaubon bestel je online en kan via iDeal worden betaald.

Wil je een serie laten maken voor zakelijk gebruik? Check dan de info over zakelijke fotografie.

 

Maak een afspraak

Door hier alvast een periode in te vullen waarin jij een shoot wil boeken kan ik meteen voor je kijken welke mogelijkheden ik heb.

.

Voor alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing.

Per 1 januari 2020 doet Puur Robert mee aan de nieuwe KOR. Dit betekend dat er sprake is van een vrijstelling van de BTW. 

 

Theme — Timber
2020 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top