Fine Art Model

Voor mijn fine art fotografie ben ik regelmatig opzoek naar samenwerking met atletische en/of getrainde mannen. Het is daarbij belangrijk dat de man die met mij samenwerkt goed is in zijn mimiek en kan meegaan in de emotie die ik in de foto wil leggen. Daarnaast moet je als model bereid zijn naakt te poseren. Hoewel niet iedere foto die ik maak dit van je zal vragen, wil ik niet dat dit op het moment van fotograferen een belemmering vormt bij het maken van de foto’s.

De gemaakte fine art fotografie kan zijn weg vinden naar een expositie in een galerie, publicatie o.i.d. Ook is het mogelijk dat een fine art foto in beperkte oplage te koop zal worden aangeboden. Het doel daarvan is de materiaalkosten (camera, lampen, achtergronden, expositie e.d.) voor fotoshoots te kunnen blijven dekken en dus toffe fotoseries te kunnen blijven maken.

Als dank voor de samenwerking maak ik ook een serie van minimaal 7 foto’s van jou die je rechtenvrij kunt gebruiken. Ik kan de verkoop van fine art foto’s niet kan garanderen dus geldt de serie rechtenvrije foto’s als vergoeding voor het poseren. Deze afspraak leggen we dan ook vast in een modelovereenkomst.

Heb jij interesse om voor mij te poseren en samen een serie fine art foto’s neer te zetten? En pas jij in het hierboven geschetste profiel? Neem dan contact met mij op!

Soms ben ik voor een specifieke serie op zoek naar een specifiek type man, mogelijk afwijkend aan bovenstaande omschrijving of met specifieke kenmerken. Check hiervoor de berichten onder model gezocht.

 

Lees ook:

modelovereenkomst
projecten waar ik een mODEL voor zoek

Theme — Timber
2020 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top