Ben jij een atleet met een bijzonder kenmerk?

Het komende jaar wil ik een serie portretten maken van mannelijke atleten met een bijzonder kenmerk. Portreteer ik jou ook?

Graag zou ik een aantal atleten willen portretteren die iets bijzonders hebben. Daarbij denk ik aan een atleet die albino is, pigment vlekken heeft, heel veel sproeten heeft, een wijnvlek heeft en dergelijke. Iets dat hem in die zin uniek maakt. En iets dat hij vol trots in samenwerking met mij in een tof art portret bloot wil geven.

Heb jij een dergelijk bijzonder kenmerk en

  • heb je een fit getraind lijf
  • durf je (bedekt) naakt te poseren
  • lijkt het je tof om op TFP basis aan deze serie mee te werken

Dan kom ik graag met je in contact om een shoot moment te plannen*.

 

Lees ook:

INFO VOOR FINE ART MODELLEN
model overeenkomst

*= Fotosessies vinden uiteraard plaats met in acht neming van de geldende corona maatregelen.

Theme — Timber
2021 © Puur Robert | Robert van Heerde
Back to top