7 getrainde mannen gezocht

Voor mijn 7 Zonden serie zoek ik 7 getrainde mannelijke modellen die op TFP basis aan deze serie willen meewerken. Met ieder van deze 7 mannen wil ik één van de zeven zonden uitbeelden.

Wat zijn die 7 zonden ook al weer? Opgesomd zijn het de volgende zeven gedragingen van mensen die onder de 7 Room Katholieke zonden vallen:

Superbia (hoogmoed – hovaardigheid – ijdelheid)
Avaritia (hebzucht – gierigheid)
Luxuria (onkuisheid – lust – wellust)
Invidia (nijd – jaloezie – afgunst)
Gula (onmatigheid – gulzigheid – vraatzucht)
Ira (woede – toorn – wraak – gramschap )
Acedia (gemakzucht – traagheid – luiheid – vadsigheid, afkomstig van het Griekse “ἀκηδία” )

Voor deze serie zoek ik 7 verschillende getrainde mannen die er geen bezwaar tegen hebben om naakt te poseren en om als een van de 7 zonden te worden afgebeeld. Voor enkele zonden zijn er nog enkele specifieke kenmerken die ik bij een model zoek. Daarnaast is het van belang dat je goed bent in je mimiek vanwege het in beeld brengen van bijpassende emoties/gevoelens. Meewerken aan de serie is op TFP basis.

LET OP: Ik ben nog opzoek naar 1 model voor de zonde Luiheid.

Het gemaakte beeld kan je uiteraard gebruiken voor je portfolio. Als dank wil ik echter een korte serie met je maken die je rechtenvrij kan gebruiken.

Voor het thema ijdelheid zoek ik een man met een nette onderhouden baard, een keurig kapsel en geen (of geschoren) borsthaar.

Voor het thema woede/toorn/wraak zoek ik een man met een ruige meer agressieve uitstraling.

Voor onmatigheid/gulzigheid zoek ik een echt grote bodybuilder.

En als laatste voor gemakzucht zoek ik een man waarbij we makkelijk een onverzorgd uiterlijk neer kunnen zetten. Denk aan haar wat niet meer in model zit en te lang is, onverzorgde baard e.d.

Ook handig om te weten, ik heb mijn studio in Zwolle.
Wil je deelnemen? Stuur me dan een bericht met een of meer foto’s. Ik zal wel wat kritisch zijn omdat je uitstraling wel moet passen bij een van de zonden. En het kan zijn dat ik al een of meer beelden heb gemaakt op het moment dat je je aanmeld natuurlijk 😉
Ik kijk uit naar een toffe samenwerking!

Puur Robert
2019 © Puur Robert | Robert van Heerde
Terug omhoog